Home

Ett tag sen jag gjorde ett inlägg här, har varit i en svacka tyvärr och har inte haft energi till bloggandet.

Jag har upplevt att jag stått still i träningen ganska länge nu, det blir lite trist när man går till gymet och gör övningarna utan passion och energi.

Idag kände jag en riktig flow igen! Körde fokus på framsida ben. Startade med frontböjar som jag har haft jättesvårt för tekniskt sett och jag har känt mig väldigt svag i den övningen. Men idag struntade jag i vikterna och körde på känsla och teknik, det gick otroligt bra! När jag gått parallellt förut så har jag fått smärta i knälederna, men kände inte alls av det idag. Nu är det bara att fortsätta och nöta in tekniken så får jag höja vikterna efterhand som jag blir starkare.
Efter fyra arbetsset frontböjar körde jag tre sets triple drops i benpressen. Benen var rätt möra efter det. Avslutade med bensparkar, supersetade med plyometriska upphopp. De sista repsen såg jag ut som en något halt groda…..hahaha! Hela passet var intensivt och tog bara 40 min! Just nu har jag akut träningsvärk och undrar hur jag kommer känna när jag kliver ur sängen imorgon bitti!

Det är lätt att fastna i vikthets när det gäller styrketräning, upplever att det ofta detta som fokus ligger på. Ta inte detta fel nu, det är viktigt att köra så tungt man kan! Under utbildningen på PT School har jag fått lära mig ett helt nytt synsätt som jag är så otroligt tacksam för. Tekniken är a och o, jag har släppt mer och mer att jag känner mig svag och tänker mer på hur jag ska få till en bra workout. Vi är alla olika och har rätt olika förutsättningar när det gäller styrketräning, vissa svarar extremt bra och får snabba volym och styrkeökningar(extreme responders), medan andra har en betydligt långsammare utvecklingskurva. Det gäller bara att inte bli nedslagen utav detta utan fortsätta köra och ha kul på gymet! Varje träningspass är en seger! Ser redan fram emot morgondagens bröst/axelpass!

20121125-211440.jpg

Annonser

3 tankar om “Bästa passet på länge!

  1. Kul att du är tillbaka vännen. Har saknat dina inlägg och dig. Hoppas det kan gå lite uppåt nu ett tag då! 🙂

    Hojta till om jag kan göra något för att glädja dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s